Ziua | Luni | Marți | Miercuri | Joi | Vineri |
---|---|---|---|---|---|
Mic dejun | Mix de cereale 150 gr Fulgi de porumb 30 gr Ovăz 30 gr Lapte – 110 gr Fruct | Tartine cu pastă de năut, castraveți, 150 gr Ceai de fructe Pâine 60 gr Pastă de roșii 30 gr | Tartine cu unt și gem de mere 50 gr Lapte 80 ml Gem 10 gr Pâine 60 gr Ceai de fructe – 200 ml | Pâine în ou Pâine 50 gr Lapte Ceai de fructe – 200 ml Fruct | Terci de ovăz cu fructe de pădure 150 gr Lapte – 110 ml Ovăz 30 gr Fructe de pădure 10 gr Fruct |
Prânz | Ciorba țărănească de pui cu fidea 200 ml Morcov 30 gr, Pătrunjel verde 5 gr Ardei 5 gr Pastă rustică de roșii 5 gr Ghiuveci bulgăresc cu carne de porc 200 gr Orez Arborio 130 gr Ceapă 10 gr Roșii 10 gr Ardei 5 gr, ciuperci 5 gr Pătrunjel verde 5 gr | Ciorba rădăuțeană 200 ml Morcov 30 gr Păstârnac 10 gr Usturoi 3 gr Piure de spanac cu ou de ochi la cuptor 200 gr Spanac verde 120 gr Usturoi 10 gr Lapte 20 ml Făină 3 gr | Supă cremă de legume 200 ml Morcov 30 gr Păstârnac 10 gr Țelină 10 gr Usturoi 3 gr Piure de cartofi cu tocătură de porc 200 gr Piept de pui – 50 gr Ciuperci – 10 gr Pastă rustică – 5 gr Unt – 10 gr | Supă de pui cu tăiței 200 ml Țelină 10 gr Morcov 30 gr Păstârnac 10 gr Tăiței – 5 gr Penne bolognese 200 gr Carne vită 60 gr Sos de roșii 30 gr Pastă rustică – 30 gr Oregano – 5 gr Busuioc – 5 gr | Ciorbă de legume 200 ml Țelină 10 gr Carne de porc 20 gr Morcov 30 gr Pătrunjel 10 gr Păstârnac 10 gr Cartofi – 20 gr Cus cus cu legume cu pulpă de pui dezosată la cuptor 200 gr Pulpa pui – 80 gr Porumb dulce – 10 gr Mazăre – 10 gr |
Desert | Salam de biscuiți 50 gr (biscuit, unt, carob, stafide) | Pandispan cu fructe – 70 gr | Pandișpan cu vișine și cartofi 70 gr | Prăjitură cu vișine și cartofi 70 gr | Chec bicolor cu gem 70 gr |
Nr calorii | Approx. 1090/ G: 132/ L: 28/ P: 60 | Approx. 1080/ G: 198/ L: 18/ P: 37 | Approx. 1150/ G: 175/ L: 28/ P: 40 | Approx. 1000/ G: 108/ L: 19/ P: 33 | Approx. 1000/ G: 108/ L: 19/ P: 33 |